„Резервите“ и „Страсти“ – гледай по bTV Comedy

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 29 август–4 септември 2011 г.

СРЯДА, 31 август, 21:00 ЧАСА
Резервите (Премиера)
Оригинално заглавие: The Benchwarmers (САЩ, 2006 г.)
Жанр: Комедия, Спортен
Режисьор: Денис Дуган
В ролите: Дейвид Спейд, Роб Шнайдер, Джон Хедър, Джон Ловиц, Моли Симс

Гас (Роб Шнайдер), Ричи (Дейвид Спейд) и Кларк (Джон Хедър) са трима аутсайдери, които като деца са били обект на много подигравки и тормоз. Сега те получават втори шанс. След като Гас и Кларк спасяват сина на местен милиардер – Мел (Джон Ловиц), от група хулигани на безйболното игрище, той им отправя предложение: ще им даде пари, за да пътуват и играят в турнир срещу младите хулигани. Победителят ще получи най-страхотния стадион, който някога е бил строен, за сметка на Мел. За да подготви Гас, Ричи и Кларк за турнира, Мел наема за техен треньор бейзболната легенда Реджи Джексън. Тримата бързо се превръщат в любимци на всички неудачници и печелят множество последователи. Остава само да се докажат на спортния терен.

НЕДЕЛЯ, 4 септември, 21:00 ЧАСА
Страсти
Оригинално заглавие: Coming Soon (САЩ, 2000 г.)
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Колет Бърсън
В ролите: Бони Рут, Габи Хофман, Триша Веси, Миа Фароу, Ясмин Блийт и др.

Нел, Джени и Стрийм са три приятелки. Те учат в престижно частно училище, предстои им завършване на последната година в него и се опитват да влезнат в добри колежи. Учението обаче не е единственото нещо, което ги вълнува, особено когато Стрийм споделя на приятелките си, че никога не е получавала оргазъм. Джени и Нел бързо решават, че трябва да й намерят приятел, който може да разреши този проблем веднъж завинаги.

Трите приятелки се впускат в сексуални приключения. Едната излиза с популярно и арогантно момче, което, разбира се, е по-заинтересовано от собственото си удоволствие, отколкото от нейното. Има един човек обаче, който е изключително чувствителен и със сигурност е човекът, който би могъл да помогне на Стрийм. Всичко би било идеално, ако той не беше аутсайдер, а тя го забелязваше….

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.
Филмът е със субтитри.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.