Рейтинг на Скъпи наследници

Състезанието за наследство от над милион евро в „Скъпи наследници“ по bTV започна пред публика от 1 043 000 зрители

Над 46% от всички пред ТВ екрана снощи от 18 часа гледаха първия епизод на най-мащабния български сериал, продуциран в страната

Над 1 043 000 българи проследиха старта на състезанието за наследство от милион евро в първия епизод на драмеди поредицата „Скъпи наследници“ на 15 януари от 18,00 часа по bTV. Според данни на *GARB повече от 46% от телевизионните зрители в България са избрали началото на историята, в която патриархът на една разединена фамилия събира в село Бели Вит персонажите на Койна Русева, Димитър Баненкин, Ивана Папазова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов и Антоний Аргиров.

Вълнуващите сцени със смъртоносната лавина, която едва не отнема живота на героя на Орлин Павлов, са предпочетени от 2,3 пъти повече зрители спрямо втората по гледаемост медия в същия часови пояс, а пикът на вниманието на аудиторията е в края на епизода, приковал пред малкия екран повече от 1,1 мил. души.

„Скъпи наследници“ е изборът и на зрителите на възраст 18-49 години – близо 41% от тях са гледали bTV по време на премиерата на сериала.

Зрителите на bTV се запознаха с красивата природа и прекрасните жители на китното селце, забавляваха се с чудесна българска музика в компанията на Дарин Ангелов, Юлиян Петров и Рая Пеева, смяха се от сърце с неповторимия комичен талант на Георги Кадурин и Валентин Танев, потопиха се в мистиката на народната мъдрост с голямата Цветана Манева, оцениха таланта и красотата на Искра Донова и Лорина Камбурова. Видяха въздействаща романтика, семейна драма, скандали и амбиции. Докъде ще стигнат в пъклените си планове героите на Веселин Калановски и Любомир Ковачев, какво прави Филип Аврамов в Бели Вит и как Виктория Колева ще посрещне столичани, зрителите ще видят тази вечер от 18,00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Веднага след телевизионната премиера на „Скъпи наследници“ по bTV 17 000 потребители изгледаха завръщането на семейство Дочеви в Бели Вит на платформата bTV Plus, където епизодите на поредицата са достъпни безплатно до 7 дни след телевизионното им излъчване. Най-нетърпеливите мога да видят епизодите преди ефир на VOYO.

*GARB е единствената пийпълметрична агенция у нас, преминала независим одит.

Коментари (1)

Публикувано в на 17 януари 2018 г.