Рецепта за телешки роладини със спанак от Лъчезара Павлова, Мастър шеф с онлайн видео и снимки

Рецепта за телешки роладини със спанак от Лъчезара Павлова, Мастър шеф

Лъчезара Павлова отпадна от MasterChef по bTV на крачка от големия финал след като остави свинското месо леко недопечено в полуфиналния кулинарен маратон. Тя получи покана от Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки да започне работа в техните ресторанти.

В студиото на „Преди обед“ по bTV благоевградчанката сподели, че не съжалява за поетия риск на гладиаторската арена на MasterChef. Според нея, когато нямаш опит с дадени продукти и трябва да вземаш бързо решения, най-добрият вариант е да рискуваш. Тя сподели, че е имала точен план, но много е бързала, стресът й е дошъл в повече и притеснението е оказало своето влияние. По повод поканата на журито на MasterChef да стартира професионалния си път в един от техните ресторанти, Зара коментира, че оценява високо дадения й шанс и ще се възползва от него. Преди това ще си почине, за да отмине стресът и болката от отпадането.

Започнала работа на 13 години и натрупала 10 годишен стаж като сервитьорка, тя е помагала финансово на семейството си. Съчетавала е училището с работата, тя е доказала, че е борбена и може да оцелява. Лъчезара е виждала биологичния си баща само веднъж, когато е прекарала две седмици с него на морето. Въпреки трудностите, които е преживяла поради липсата на бащинска фигура, тя заяви, че не го мрази и не му се сърди, защото не знае какви са били обстоятелствата, които са го накарали да вземе това решение. Сподели с Деси и Сашо, че по време на участието си в MasterChef с нея се е свързала другата дъщеря на баща й и са осъществили контакт. Лошият й контакт с мъжете в живота й я карат да бъде недоверчива и дори й дава повод да си направи татуировка с текст „Дела, а не думи“. Лъчезара сподели пред Деси и Сашо, че получава всичката любов от приятеля си, с когото са заедно вече 4 години.

За човекът, който е сега, полуфиналистката в кулинарното шоу на България е благодарна на живота и себе си. В студиото на „Преди обед“ тя си припомни как още в 5 клас започва да се справя сама с всичко, а няколко години по-късно се изнася от родния дом и става напълно самостоятелна. Още от малка се чувства по-различна и смята, че това ще бъде нейна характерна черта през целия й живот. Това, обаче, я е накарало да повярва в собствените си способности и да не се страхува от нищо.

24-годишната кулинарка призна, че се чувства щастлива когато готви, защото хората, които опитват нейната храна й вдъхват успокоение и задоволство от с апетита и насладата си. Специално за Сашо и Деси, Зара приготви телешки роладини със спанак, сирене чедър и два вида киноа, гарнирани с босилеково песто, свежа салата и чипс от пармезан.

Необходимите продукти за една порция са: 1 пържола от телешко филе, 50 г бяла и 50 г черна киноа, сирене чедър, сол, пипер, мащерка за руладините, пармезан зачипс, босилек, зехтин и лимон за пестото, микс зелена салата, кълнове от ряпа и броколи и ядливи цветя за декорация.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 30 май 2018 г.