Ресторант на Ирина Тенчева – точен адрес в София

Ирина Тенчева, която е сред най-изявените кулинари сред известните личности у нас, превръща хобито си в бизнес. Половинката на Иван Христов работи усилено по откриването на собствен ресторант.

Тенчева сама сподели за начинанието си в социалните мрежи. Тя е нарекла заведението „Irituali“, а от снимките и коментарите й става ясно, че сред предложенията в менюто ще има екзотични азиатски ястия, както и вегетарианска кухня.

Начинанието на Ирина не е изненада за познатите й. От години тя редовно експериментира в кухнята, приготвяйки засукани специалитети за семейството и приятелите си.

Макар да се грижи за четири деца, тя се изявява в кухнята със завидна енергия, пише „МисБлум.бг“.

Адресът на ресторанта е ул. Евлоги и Христо Георгиеви 96 в София. Както Тенчева обяснява във Фейсбук – „Значи:като застанете в подножието на Витоша и погледнете към София, “Irituali” се пада тооооочно там, от където започва дъгата. Ама точно там – до Консерваторията, до театър Зад Канала, театър София, срещу Модерен театър, на 5 минути от Сити Марк арт център и на 10 минути от Куклен театър салон “Янко Сакъзов”.

Ако сте посещавали гореизброените места, значи ще ни намерите лесно, ще си допаднем още по-лесно и ще останете за дълго!“.

Фейсбук профил – https://www.facebook.com/Irituali/

Частично по инфо на агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 21 януари 2018 г.