Ремиксирай David Guetta, реализирай се в Радио Fresh!

Радио Fresh! стартира DJ конкурс – David Guetta лично ще избере победителя

Радио Fresh! започва есенния сезон с DJ конкурс от световна класа, който обещава да се превърне в хит, а победителят ще бъде избран лично от David Guetta!

“Стани DJ звезда” ще продължи от 7 септември до 3 октомври с невероятен ремикс конкурс. Всеки слушател ще има възможността да направи собствен ремикс на хита “Where Them Girls At” на David Guetta, да го качи на специално създадената страница http://davidguetta.radiofresh.bg и да се бори за гласовете на феновете.

Трите ремикса, събрали най-много гласове, ще бъдат изпратени на David Guetta от представителя на EMI за България – Анимато мюзик. Лично френската звезда ще избере победителя в конкурса, който ще спечели едномесечна ротация на ремикса си в националния ефир на хит-радио номер едно в България – Радио Fresh! Конкурсът се организира в чест на новия албум на David Guetta, “Nothing But The Beat”, който излезе преди броени дни на българския и световния музикален пазар във формат двоен компактдиск на цената на един – поп албум + електро албум, подарък от култовия продуцент и DJ специално за неговите фенове.

„Кампанията на Радио Fresh! и представителя на EMI за България – Анимато мюзик, която стартира днес има за цел да популяризира по нетрадиционен начин младите таланти на България. Искаме да покажем творческата страна на съвременната музика – от създаването на един потенциален хит, до промотирането му, оценката на слушателите, както и на световна звезда като David Guetta.”, разкрива Радослав Неделчев, Маркетинг Мениджър на Радио Fresh!. “Още в първите часове на конкурса, кандидатите за слава вече са над четиринадесет, а общият брой гласове за тях надхвърля две хиляди. Тези резултати ни карат да бъдем оптимисти, защото кампанията тепърва ще се развива, включвайки различни канали – ефир, интернет, социалните мрежи, преса и външна реклама.”

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.