„Релси“ с Кевин Бейкън по bTV – видео с онлайн видео и снимки

„Релси“ с Кевин Бейкън по bTV – видео

Акценти от филмовата програма на bTV за 21 и 22 юли 2012 г., събота и неделя

СЪБОТА, 21 юли , 17:00 ЧАСА
Като котка и куче
Оригинално заглавие: The Truth About Cats and Dogs (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Комедия, романтичен, драма
Режисьор: Майкъл Леман
В ролите: Ума Търман, Бен Чаплин, Джейми Фокс, Джанийн Гарофало

Гледай видео анонс онлайн

Аби Барнс трябва да има всичко. Тя е ветеринар и радиоводещ на популярно предаване, в което дава ценни съвети на собственици на домашни любимци. Аби е умна, забавна и свири сравнително добре на цигулка. Но тя не е висока и руса и обикновено остава незабелязана от мъжете.

Нейната най-близка приятелка е тъкмо обратното – висока и руса. Тя е мила, щедра и леко разпиляна. Кариерата й на модел не е много удовлетворяваща, а по отношение на интимните й връзки има какво да се желае.

Тогава се появява Браян, фотограф, който е пострадал след среща с куче, порода немски дог. Той се обажда в предаването на Аби с молба за помощ и остава очарован, когато тя решава неговия проблем, използвайки здрав разум в комбинация с обезоръжаващ хумор и състрадание.

Благодарен за помощта й, Браян кани Аби на среща, на която да се запознаят лично. Аби е склонна да приеме до момента, в който чува омразните думи – „Как изглеждаш?”. Тогава тя решава да се опише като висока и слаба блондинка, като почти описва своята съседка Ноел. Аби дава обещание на Браян да се срещне с него, но няма намерение да спази думата си. Нещата се объркват, когато Браян решава на всяка цена да се запознае с Аби и започва да я търси настоятелно.

НЕДЕЛЯ, 22 юли, 23:00 ЧАСА
Релси
Оригинално заглавие: Rails and Ties (САЩ, 2007 г.)
Жанр: драма
Режисьор: Алисън Истууд
В ролите: Марсия Гай Арден, Милес Хейзер, Кевин Бейкън, Еугене Бърд, Бриян Богулски, Джим Деан Карлсон, Стив Остин, Дан Фостър и др.

Гледай видео анонс онлайн

Кевин Бейкън и Марша Гей Хардън показват впечатляваща актьорска игра във вълнуващата история за хора на ръба на нервна криза на режисьора Алисън Истууд “Релси“. Бейкън е в ролята на Том Старк – инженер, неспособен да осъзнае, че съпругата му (Хардън) е неизличимо болна. Когато след ужасяваща железопътна катастрофа едно момче остава пълен сирак, Том е този, който го взима в дома си – и малко по малко, с много усилия, се научава да общува с жена си, която обожава, и да отвори сърцето си към едно дете, което се нуждае преди всичко от топлината на истинското семейство.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юли 2012 г.