Редакай, Скуби-Ду Мистерия ООД и още нови епизоди от Cartoon Network

Акценти от програмата на Cartoon Network през май 2013 г.

АНДЖЕЛО Е ВЪРХЪТ
Нови епизоди
От 6 май, всеки делничен ден, 19:00 EET

Новите приключения на Анджело започват на 6 май! Но преди това се насладете на най-добрите лудории и планове на Анджело в „Мисия: Анджело“ – всеки ден от 1 до 6 май от 9:00. Мисията на Анджело във всеки епизод е да преодолее всички препятствия и пречки в стил „Мисията невъзможна“, за да постигне това, което иска. Специално селектирани епизоди от първи сезон на поредицата ще бъдат излъчени като серия от мисии, в които Анджело винаги намира изход. По време на всяка пауза ще можете да получите и съвети как да преодолеете собствената си „мисия невъзможна“.

СКУБИ-ДУ МИСТЕРИЯ ООД
НОВИ ЕПИЗОДИ
От 20 май, всеки делничен ден, 18:30 EET

Гледайте как четиримата тийнейджъри и тяхното говорещо куче разгадават мистериозни загадки в призрачния град Кристъл Коув през май по Cartoon Network. Атмосферата е комична, но нашите герои попадат в някои наистина страховити ситуации. Рисковете са реални!

Новият сезон най-накрая ще разкрие, че някой, който е близък и скъп за децата, всъщност е злодей по-лош от всеки друг, когото са срещали! Вижте как бандата разрешава трудни ситуации с изобилие от забавни обрати във всеки епизод.
И така, как предпочитате мистериите? Както Скуби и Шаги харесват пицата… пикантна с допълнително сос!!! Точно така Cartoon Network ги е поръчал за вас през май!

РЕДАКАЙ
НОВИ ЕПИЗОДИ
От 18 май, всеки уикенд, 12:40 EET

„Редакай“ е изпълнена с действие приключенска поредица, в която героите-тийнейджъри се трансформират в могъщи чудовища. Кай, харизматичният лидер на екипа Стакс, пътува по света заедно със своите приятели Мая и Буумър, напътствани от учителя Боудай,за да уловят Кайру енергията, като съдбата на целия свят е поставена на карта. Кай също така търси баща си, който се смята за загинал вследствие на унищожението. С всяка една победа екипът Стакс придобива нови способности, които му помагат в борбата със злото!

CARTOON NETWORK КИНО
Всяка събота, 09:00 и повторение, всяка неделя, 18:00

Гледайте вълнуващи филми всеки уикенд по Cartoon Network. Няма нужда да си купувате билети за кино – просто включете телевизора и се наслаждавайте на рубриката CN Кино!

11 май
Том и Джери – Вълшебният пръстен

18 май
Скуби-Ду! Лохнеска бъркотия

25 май
Огненодишащият

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.