Развод на Венета Райкова и Тишо – две версии

Версия 1: Венета Райкова се развежда заради Юксел Кадриев

В края на миналата седмица водещата Венета Райкова изненадващо обяви, че се развежда със съпруга си Тихомир след 13 години брак. Из светските среди обаче се тиражира слух, че раздялата на съпрузите е фиктивна и е свързана с делото, което Юксел Кадриев заведе срещу своята колежка.

Новинарят от Би Ти Ви осъди Райкова на втора инстанция за интервю, което бившата му жена Бонка даде преди години в предаването „Горещо“. Райкова бе осъдена да плати доброволно 30 000 лева на Юксел.

Водещата не извърши плащането, а в процеса на делото бе наложена възбрана върху апартамента, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик.

Според запознати делото още не е приключило, като към настоящия момент Венета чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция.

Смята се, че Георгиеви се развеждат фиктивно, за да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо, пише „Ретро“. През годините двойката бе развеждана от жълтите медии, но Венета отричаше слуховете с насмешка и твърдеше, че са много щастливи.

Версия 2: Райкова не усетила подкрепата на Тишо в най-трудните месеци за нея – когато я съдеше Юксел Кадриев и стоеше без работа

Водещата на „Папараци” сама обяви, че се развежда с бащата на сина си – Тихомир Георгиев. По думите й, с него остават приятели и ще продължат да общуват най-нормално в името на детето си, твърди Таблоид.

Любопитното е, че признанието дойде на 4 януари – именния ден на Тихомир. Така вместо подарък, тв звездата му сервира молба за развод.

През последните три-четири години двамата са положили доста усилия да скрепят брака си, но без резултат. Горе-долу от толкова време красавицата и ресторантьорът реално живеели като съквартиранти в името на сина им Патрик. В крайна сметка журналистката предпочела да сложи точка на мъките и да продължи напред сама.

Според вътрешна информация документите за разтрогване на брака им ще бъдат внесени в съда съвсем скоро. Двамата от дни не живеят заедно.

„Официалната раздяла беше въпрос на време, те отдавна не са семейство и наистина трябва всеки да поеме по своя път, вместо формално да стоят заедно в името на привидно благополучие”, коментираха близки до блондинката от Попово. И декларират, че наистина нито тя, нито Тишо си имат любовници.

Бившият вече съпруг на Венета напоследък бил доста изнервен, тъй като бил претрупан с ангажименти. Райкова била разочарована от него, тъй като не усетила подкрепата му в най-трудните месеци за нея – когато я съдеше Юксел Кадриев и стоеше без работа. Улисан в своите задачи, мъжът й не бил достатъчно съпричастен към нея.

„Прости ми, Венета! Явно не бях добър съпруг за теб”, казал на изпроводяк Тишо.

Това е вторият случай, при който Венета обявява, че двамата с мъжа й са в развод. Първият път красавицата подаде документи за разтрогване на брачния съюз две години след като се разписаха в гражданското през 2005 г.

Периодично се появява информация, че Венета и Тихомир са разделени, но доказателства за разлъка така и не се появиха. През 2007 г. Тихомир подал молба за развод. Драмата се разигра, след като участваха в нов сезон на „Биг Брадър”, където продуцентите намекнаха грозно, че Венета е имала връзка с Тодор Славков. Покрай раздора Венета се изнесла от общото им жилище и заживяла в недовършен апартамент, който купила преди време. В жилището нямало ток, затова майстори й сложили временен кабел, с който нелегално получавала електричество.

Малко след това двойката затоплила отношенията си, бракоразводната молба заминала в кофата за боклук и дори си направили бебе. През февруари 2009 г. се роди синът им Патрик и сем. Георгиеви заживя щастливо до 2014 г., когато надвиснали първите облаци над семейната идилия, които донесоха и бурята, турила край на брака им. Приятели на семейството се надяват, че и този път те ще се съберат.

Проверка установи, че Тишо вече няма нищо общо с ресторант „Тадж Махал”. От известно време столичанинът се подвизава като управител на казината „Фламинго”. Венета пък изпрати една от най-успешните си години – тя стана водеща на „Папараци” по Би Ти Ви, а четирите й романа оглавиха класациите по продажби.

Ден по-късно – Венета Райкова сама отхвърля версия 1. Водещата е платила до стотинка обезщетението в размер на 30 000 лв., което съдът постанови в полза на Юксел Кадриев. Новинарят заведе дело срещу русата си колежка заради нейно интервю с бившата му съпруга.

След финалното решение на съда се оказа, че Венета трябва да изплати иска му в размер на 30 хиляди. От неин пост в социалната мрежа става ясно, че водещата се е издължила на Юксел по надлежния ред. Тя даже публикува снимка от премиерата на книгата си „Вендета“, а сред феновете на писателския й талант се оказа не кой да е, а адвокатката на Юки – Милена.

„12.10.2017г. – черно на бяло – „с много обич и 30 хиляди лева“!! Хубаво посвещение ми се получи!! Винаги си плащам сметката!! Дори, когато не е моя!! Няма човек, който да каже, че му дължа и една стотинка днес!! А когато подписвам книгите си, никога не знам коя адвокатка ще се окаже фен на творчеството ми „.

Това написа Венета в профила си в социалните мрежи в деня на премиерата на „Вендета“, а от снимките става ясно, че книгата е подарък за Милена, с която явно са се запознали по време на съдебната сага. Венета публикува и снимка с Милена и съпруга й, които бяха част от гостите на представянето на „Вендета“ .

По инфо на вестник Марица, агенция БЛИЦ и Woman.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.