„Разпищолена“ дама ли си? Ще спечелиш в клуб „Версай“!

Дами, смели ли сте? Идвайте в клуб „Версай”!

Посетителките на клуб „Версай” вече имат шанс да станат победителки в шоуто „Тотална промяна”, което се случва всяка сряда.

Всяка дама, която е достатъчно смела, може да потанцува с ефектните стриптийзьори и да спечели страхотни награди. Срещу страстен танц и обливане с шампанско тя ще получи ефектен тоалет, бижу, разкрасяващи процедури и други екстри. Изненади има и за по-притеснителните, на които не им стига смелост да се изявят на дансинга.

Първата победа бе разделена между две красавици – Йоана и Лили, които показаха темперамент в импровизирания блус със страстни танцьори. Йоана получи тоалет от дизайнерката Гергана Петрова, собственик на модна къща „Ванита”, а Лили си тръгна с ефектно бижу с камъни Сваровски, подарък от бизнесдамата Десислава Зиновиева, собственик на фирма „Ди Зет”.

Тази сряда някоя дама отново има възможност да си тръгне с подаръци. А на 15-и октомври, когато клубът ще празнува първия си рожден ден, ще се случат изненадващи събития, а отбраните гости ще се насладят на куп изненади.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.