„Размяна на съпруги“ 3 в събота – ще бъде СКАНДАЛно!!

Две сестри сменят съпрузите, домовете и начина си на живот в шестия епизод от „Размяна на съпруги”

Тази събота, 17 април, епизод шест от „Размяна на съпруги” 3 ще e предизвикателство не само за зрителите на PRO.BG, но и за участниците в него. Двете семейства, които участват в размяната са напълно различни. Единственото общо по-между им е, че двете съпруги… са сестри, които не знаят, че ще бъдат разменени.

По-малката сестра Весела Кирякова (20 години) и съпругът й Петър Христов (28 г.) са едното семейство в размяната, която се развива само в Благоевград. Те са женени от 3 години и имат дъщеря Росана на 2 години. Весела е по майчинство и не се занимава с друго в момента, а Петър е строител.

Сестрата на Весела – Гергана Кирякова е на 25 години и е омъжена за Любомир Рупов. Имат дъщеричка на 2 години. Любо е таксиметров шофьор, а Гергана, която е завършила актьорско майсторство, е по майчинство, също като сестра си. Двамата изпадат в конфликт за най-малкото нещо.

Проблемът е ясен още в началото на епизода. Весела се моли да не попадне на мъж, като този на сестра си, защото двамата въобще не се понасят. Любо смята, че Весела е прекалено малка и не я бива в нищо.

За съжаление, кошмарът на Весела се сбъдва и тя попада точно при мъжа на сестра си. Така 6-а серия се превръща в постоянни скандали между Весела и Любо, които не могат да се разберат кой да гледа детето. Откакто е баща, Любо нито веднъж не е сменял памперс и сега също няма намерение да го направи.

От друга страна Гергана и съпругът на сестра й се забавляват страшно много, нямат никакви разногласия и тяхната размяна се превръща в едно истинско забавление, в контраст на ужаса, който изпитват Весела и Любо, събрани под един покрив.

Как две сестри сменят не само дома, мъжете и децата си, но и правилата, по които живеят, как едните са във война, а другите в хармония, ще видим тази събота в „Размяна на съпруги” 3.

„Размяна на съпруги”3 се излъчва всеки петък и събота от 19:45 само по PRO.BG.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 април 2010 г.