Разкриват тайните на зрелищни магии по Discovery Channel!

Магия или наука – това е въпросът

Отговорите дава Discovery Channel с новото хитово предаване „Магията на науката”, което стартира на  4 март от 22.00 ч.

Как успява един магьосник да смачка десет тонен петролен танкер като кутия за безалкохолна напитка? А как успява да премине с автомобил 4х4 по дължината на цял плувен басейн без да потъне? Съчетавайки шоуто със суровата науката, най-новото предаване по Discovery Channel разкрива научната механика зад привидно магически трикове.

„Магията на науката” стартира на 4 март от 22.00 ч. с обещанието всеки понеделник вечер да ни показва невероятни трикове от изгряващи майстори на магията. Във всеки епизод зрителят ще бъде безапелационно изумен от шоуто, което ще включва мащабни и истински поразителни каскади. След като оставят публиката без дъх, магьосниците в предаването ще разкриват зашеметяващите научни факти, които стоят зад илюзиите.

Главните герои в „Магията на науката” са четиримата илюзионисти Уейн Хоучин и Брайтън Бен Ханлин от САЩ, Джеймс Галеа от Австралия и канадецът Били Кид. Епизодите са заснети на улиците на Лондон, Варшава и Ню Йорк.

По време на изпълнението на впечатляващите трикове, скрита камера заснема реакциите на минувачите по улицата и техните неподправени реакции също стават част от шоуто.

„Магията на науката” е сред най-хитовите премиери на Discovery Channel за 2013 г.

От понеделник, 4 март, 22:00 ч. по Discovery Channel.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 март 2013 г.