Разкриват гей интрига в казуса Алексей Петров – видео от ТВ7 с онлайн видео и снимки

Разкриват гей интрига в казуса Алексей Петров – видео от ТВ7

Последният свидетел по делото срещу Алексей Петров-Трактора, с който обвинението изненада защитата – Иванка Рашайкова, учителка от Плевен, гостува изненадващо в предаването „Насреща Люба Кулезич”.

По думите й екипът на Алексей Петров се състои от хора, работещи в медиите, в бизнеса, дори в научните среди.

Тя е имала списък с журналисти, на които винаги може да се обади за съдействие за отразяване на събития, в защита на Трактора. Сред тях фигурират Явор Дачков, Сашо Диков (Канал 3), Илиана Беновска (Радио К2), Маргарита Михнева (Канал 3), Милен Цветков (Нова телевизия).

Иванка Рашайкова заяви, че самият Алексей Петров й е разказвал, че Кристина Петрашкова взима интервюта по негови сценарии, а за Илияна Беновска обяви, че е получавала пари от него.

Според дамата, в „кохортата” на Алексей Петров страхът и предаността се поддържали със заплащане на суми пари и… сексуални компромати. Според Рашайкова има хомосексуални, „обратни” ориентации в групата на преданите, оринетации, които все още не са разкрити пред обществото. „Има интересни, пикантни неща”, загадъчно намекна учителката, без да навлезе в подробности.

Гостенката на Люба Кулезич обясни, че никога не е била на страната на Алексей Петров, а е търсила справедливостта.

„Виждам страх и ужас в очите на хората, когато говорят за взаимоотношенията си с него. Самият той ми отправи заплахи, че ще ми отнеме сдружението и ще посегне на детето ми”, призна Рашайкова.

Гледай видео от интервюто тук: http://tv7.bg/news/9366002.html

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юли 2012 г.