Раждам петзнаци по TLC

TLC проследява живота на 8-членно семейство в „Половин дузина деца“

Премиерната поредица на TLC проследява семейство Ходжис и предизвикателствата, с които се срещат младите родители при преждевременното раждане на петзнаците

Премиерната поредица „Половин дузина деца“ проследява семейство Ходжис и трудностите, през които преминават при раждането на петзнаците. Лиз и Даниел вече имат прекрасен син на име Ролан, но съвсем скоро към семейството ще се присъединят и пет малки съкровища. Как ще се приспособят към живота на 8-членно семейство? Станете част от техния живот и предизвикателствата, с които се сблъскват при разрастването на семейството в „Половин дузина деца“ от 20-и декември, в 22:00 часа по TLC.

За да се сдобият с първото си дете, семейство Ходжис преминават през хормонална терапия за спомагане на плодовитостта. Налага им се да повторят процеса и за втората си бременност, но този път ги очаква изненада. На път са да се сдобият с 4 момчета и 1 момиче! Ще проследим как семейството ще се справи с шока от преждевременното раждане на петзнаците, как и дали двугодишният им син ще приеме братята и сестра си, как родителите ще издържат на безсънните нощи, постоянна смяна на пелени и трупащата се домакинска работа.

За семейство Ходжис животът никога вече няма да е същият с „Половин дузина деца“ от 20-и декември, в 22:00 часа по TLC.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 декември 2017 г.