Раздават бира на корем във Facebook – от 10-и до 31-ви август

Съюзът на пивоварите предизвиква бироманите с нова онлайн игра – FaceBeer

Играта е специално за всички членове на Българското бирено общество във Facebook

В разгара на летния сезон Съюзът на пивоварите подготвя поредната изненада за феновете на родното пиво.

Предизвикателството е новата онлайн игра FaceBeer. Тя ще се проведе от 10 до 31 август и ще бъде специално за всички членове на Българското бирено общество във Facebook.

Всеки ден, от понеделник до сряда, на стената на Българското бирено общество във Facebook, както и на fanpage-а на групата, ще се задава въпрос, свързан с различни аспекти от света на бирата.

В рамките на деня членовете на бирената общност ще могат да дадат своя отговор, а в четвъртък ще бъдат изтеглени трима от отговорилите правилно на всички въпроси.

Късметлиите ще спечелят по един стек българска бира. Единствените условия за участие са да сте част от Българското бирено общество във Facebook и да сте над 18 години. Повече информация за играта може да намерите на www.bira.pivovari.com

От Съюза на пивоварите напомнят, че дори и в разгара на лятото, консумацията на кехлибарената напитка винаги е с удоволствие и мярка. Новата онлайн игра FaceBeer е част от информационната кампания за Българската бира, която Съюзът на пивоварите стартира през месец април тази година.

***

Кампанията за българската бира има за цел да информира потребителя, че когато се консумира разумно, бирата е част от здравословния начин на живот, както и да го образова по отношение на богатата и многовековна история на тази напитка.

Зад инициативата застават всички членове на Съюза на пивоварите: ”Болярка – ВТ” АД, “Загорка” АД, “Каменица” АД, “Карлсберг България” АД и “Ломско пиво” АД.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2009 г.