Раздават билети за MELLOW MUSIC FESTIVAL във facebook!


Стартира MELLOW SUPER QUIZ SHOW

Феновете на MELLOW MUSIC FESTIVAL печелят билети на страницата на фестивала във Facebook

Специално за феновете! MELLOW SUPER QUIZ SHOW ще раздава билети на поразия в продължение на три седмици.

Правилата на играта са:

1. Всяка седмица от 27 април до 14 май организаторите на фестивала ще задават по един въпрос с повишена (!) трудност на фен страницата във Facebook http://www.facebook.com/MellowMusicFestival

2. Първият въпрос ще бъде зададен утре, вторник, точно в 12:00 българско време.

3. Времето за отговор е 24 часа.

4. Първите 5 почитатели, дали верен отговор, автоматично печелят еднодневен билет за Mellow.

5. Всички останали почитатели с верен отговор участват в жребий за още 5 еднодневни билета.

6. Жребият ще бъде теглен в 13:00 на следващия ден в щаб-квартирата на Mellow: Сoфия, бул. „Патриарх Евтимий“ 22, ет. 1. Всички желаещи са поканени да присъстват на тегленето!

7. Дните за задаване на следващите въпроси няма да бъдат обявявани предварително.

Stay tuned!

––––

Mellow Music Festival е чисто нов музикален фестивал, продуциран от списание Едно, който ще събере в три дни и нощи химията на пролетта, чудесната прогресивна музика, която звучи по всички големи фестивални сцени и клубове в Европа (но някак все не стигаше до България), и положителните емоции на всички, жадни за нов и по-различен звук.

Mellow Music Festival ще се вихри на две сцени: Mellow OPEN – на зелено в Борисовата и напълно безплатна, и Mellow NIGHT – в халето на Интер Експо Център, с платен вход. Mellow OPEN започва в 18:00 всяка вечер и приключва в 22:00, тъкмо навреме за Mellow NIGHT, която отваря врати около 22:30 и ще ни държи будни до зори.

Mellow Music Festival възнамерява да насити атмосферата на София с приповдигнато настроение, блага енергия и над 30 часа качествена музика, която категорично отказва да бъде пъхната в твърди стилови дефиниции.

Mellow Music Festival ще посрещне над 20 банди, диджеи и продуценти, които смесват фантастично електроника, диско, фънк, реге, дъб, класика и джаз и въпреки че са адски различни, имат много общо помежду си – те са тези, които дърпат добрата танцувална електронна музика напред.

Билетите за Mellow Music Festval са вече в продажба в мрежата на eventim.bg. Цената на тридневния пас е 40 лв., а на един фестивален ден – 20 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.