Раздават безплатна земя в Аляска по Discovery Channel

Discovery Channel с премиера на „Треска за земя“

Четирима щастливци получават шанса да построят мечтания си дом в покрайнините на Аляска от 28-и ноември

На всеки две години Аляска отпуска земя, за да убеди хората да се заселят в най-отдалечените райони на щата. В „Треска за земя“ четирима съвременни пионери се сблъскват с предизвикателството на живота си, когато се отправят в пустошта на Аляска, за да построят мечтаните от тях чифлици и да заживеят там. Проследете трудностите, пред които ги изправя Аляска, по пътя към мечтания дом в „Треска за земя“ от 28-и ноември, в 21:00 часа по Discovery Channel.

Суровите условия в Аляска определено превръщат строенето в изключително тежка задача. Но когато мечтата за собствен чифлик е на крачка да стане реалност, всички запретват ръкави и преминават пред всяка трудност, изправила се на пътя. Дърводелецът Дани Ноулс планира да построи дървената си хижа с голи ръце. Но дали тази задача няма да се окаже прекалено трудна?

Самотната майка Тифани Алън иска да отгледа 8-годишния си син в отдалечена планина, заобиколен от природа и диви животни. Щатът предлага на жената идеалното място, което може да предостави на нея и семейството ѝ желаната среда, но неочакван снеговалеж е на път да я откаже от мечтания дом. Морският капитан Грег Гейбриъл има гледка за милиони от своя остров, но трябва да си превозва всичко с лодка, а ветеранът от войната Джим Джоунс привлича стар приятел от флота да му помогне да избере своето парче земя, но нещата не потръгват добре.

Аляска е на път да приюти новите си жители, но първо те трябва сами да построят новите си домове. Станете част от тяхното преживяване в „Треска за земя“ от 28-и ноември, в 21:00 часа по Discovery Channel.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.