Раздават 10 милиона лева в Национална лотария с онлайн видео и снимки

Раздават 10 милиона лева в Национална лотария

Нова „зарибявка” от авторите на “SMS за милиони” и „Стани милионер”

От  23 юли 2012 г. стартира „НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ“ с награди за над 10 милиона лева, сума нечувана за подобни игри в България. „Национална Лотария“ представлява талон на стойност 2 лева, с няколко възможности за печалба. За момента талони могат да бъдат закупени от всички букмейкърски пунктове на „Еврофутбол“ и „FastPay“ в страната, като скоро се очаква да се появят и във всички по-големи вериги магазини.

Организаторите на „Национална Лотария“ обещават всеки втори талон да е печеливш, а срещу 2 лева всеки получава цели 10 шанса за печалба. Националната лотария ще даде възможността на всички да спечелят мечтаната екскурзия до Рим или Париж или да подкарат Toyota Land Cruiser. За онези пък, които чакат шанса да се настанят в нов дом, един билет от два лева ще им предостави възможността да спечелят една от двете нови къщи на стойност 200 000 лева всяка. За хората, които сами предпочитат да решават как да инвестират парите си, лотарията ще им помогне да вземат мечтаните пари и ще раздаде над 7 000 000 лева, освободени от данъци.

Официалният сайт на играта е http://www.7777.bg/ . От септември ще се излъчва по Нова телевизия!  Организатор е „Ню геймс” ООД, известни с игрите „Стани милионер”, “SMS за милиони”. Данните от настоящия параграф  не бяха оповестени в официалното прес съобщение за старта на играта!

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юли 2012 г.