Райно печели Фермата – победител + видео, снимки с онлайн видео и снимки

Райно печели Фермата – победител + видео, снимки

Райно е победителят в първия сезон на родолюбивото риалити „Фермата“. Той спечели най-голям брой точки от трите компонента – гласуването на останалите фемери, вота на зрителите и справянето във фермерските задачи. Наградата бе връчена от г-н Павел Станчев, Главен изпълнителен директор bTV Media Group, който обяви и старта на кастингите за втория сезон на шоуто. Запиши се тук: http://fermata.btv.bg/casting/.

Финалът премина под особено голямо напрежение за финалистите. Те трябваше да отговорят на въпроси на напусналите вече участници, да покажат уменията си в доенето на крави, стрелбата с брадва и познаването на Алманаха и да убедят зрителите защо трябва да ги подкрепят. Преди да дойде време за първата битка в последния дуел, Варсамов изнерви отново останалите участници и водещия Иван, който не се сдържа му направи забележка в ефир, че ще изгони Варсамов от студиото. По време на рекламите бившият затворинк напусна студиото и не даде своя глас за нито един от финалистите. Реакцията на Иван можете да видите тук – https://www.facebook.com/fermata.btv/videos/vb.372139999640057/459121637608559/.

Любовта на отпадналите участници отиде при Симо, който получи 6 гласа от тях, последван от Райно с 4 гласа и Нора – с 2 гласа. След трите дуела Симо драстично изостана. Райно поведе с общ сбор от 27 точки, последван от Нора с 20 и Симо – едва с 16 точки. 4% от зрителския вот отиде за Симеон. Нора остана втора с 12% и Райно с рекордните 84%. 111 точки бе общият сбор точки на Райно, 32 точки за Нора и 20 за Симо.

Титлата „най-добър фермер сред отпадналите участници“ бе определена и връчена от бай Георги на Мустафа. Титлата „баща на Фермата“ бе връчена на Димитър за борбата на неговото семейство и усилията, които той положи, за да спечели формата.

Потърси видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Снимки от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 21 декември 2015 г.