Райна в Гърция – райски снимки!

Райна се завърна от Гърция заредена с емоции

Пълен релакс, почивка с приятели и много емоции си подари Райна в края на юли.

Певицата отпраши за плажовете на южната ни съседка с осем свои верни другари, за да отпразнува края на студентската си изпитна сесия.

Шумната компания остана няколко дни в Халкидики, на едни от най-красивите и диви плажове на Егейско море.

Тук певицата не остана безразлична и се впусна в много авантюри, една от които бе мощна моторна лодка с цели 255 кубика под капака.

Като истинска ценителка на морската храна, Райна не пропусна да отведе приятелите си и в един от най-реномираните рибни ресторанти в Солун, където ги нагости с пълнен октопод и много миди.

След Гърция, компанията се пресели в Пирин планина. Сандански, Петрич, Мелник, Рупите, Беласица, Попина лъка и Пиринските езера бяха само част от маршрутите, по които мина певицата на “Пайнер”.

В Рупите Райна отново се поклони в църквата на своята духовна кръщелница леля Ванга, а в село Златолист посети дома, в който е живяла Преподобна Стойна.

Пирин успя отново да зареди певицата с много енергия и сила за живот.

Почти в края на своята ваканция, край Самуиловата крепост Райна срещна и родителите на Георги, чиято съдба силно я развълнува и тя приема като мисия организирането на благотворителен концерт в Пловдив за събиране на средства за неговото лечение в чужбина.

На сцената освен Райна ще застанат и нейните приятели и колеги Димана, Сиана, Живко Микс и Стефан Митров.

Този концерт е добър шанс Димана и Райна пред публика да представят и своята дуетна песен “Лошо момче”, която се радва на особено голяма популярност от страна на феновете това лято.

“Радвам се, че можем с нещо да помогнем на Георги”, не крие Райна. – “Вече е събрана една немалка част от сумата, необходима за неговото лечение, а силно се надявам, че и концертът в Пловдив ще осигури още средства.

Благодаря на Галена, Джена и Константин, че също подкрепиха финансово тази кауза, но истински щастлива ще бъда, когато Георги се завърне с успешна операция от чужбина и видя огъня в очите му, допълни певицата.”

Инфо: Planeta.TV, снимки: личен архив / Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 5 август 2011 г.