Райна се снима за „евентуално“ предстоящо турне на „Пайнер“

Райна засне кънтри фотосесия, вдъхновена от природата

Вярна на кретивната си, богата на въображение натура и склонността си винаги да е различна и провокативна, Райна реши да заснеме новата си фотосесия на доста нестандартно място.

Вдъхновена от любовта си към природата и животните, за терен на снимките певицата се спря на кънтри ресторант в Банкя, или по-точно на обграждащия го двор, в който неин основен “снимачен партньор” бе породистият красив жребец Гамбит.

Двамата си допаднаха още “от пръв поглед”, и стоически издържаха на недотам приятното време, което съпровождаше снимките.

В новата фотосесия ще видим Райна в особено модерния напоследък кънтри стил, на който е подчинена и визията й в най-новото й видео към песента “Жени като теб”. Премиерата на дългоочаквания клип ще бъде в четвъртък, 22 април, в ефира на телевизия “Планета”.

За новата си фотосесия певицата се довери на фотографа Йордан Петков, който от своя страна споделя, че едни от най-хубавите си фотосесии е правил именно с нея. Той също така потвърди, че принос за наградата за “Най-добър фотограф на 2009″, която му бе връчена на наградите на списание “Нов фолк”, без съмнение има последната му фотосесия с Райна, която определя като една от най-добрите в кариерата си на фотограф.

Новите фотоси певицата смята да използва за рекламни материали за евентуалното предстоящо лятно турне на музикална компания “Пайнер”, а защо не й за обложка на предстоящия й нов албум.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Виж още инфо за новия клип:

Коментари (0)

Публикувано в на 17 април 2010 г.