Райна превзе нета с два диви хита и нов албум – аудио

На 16 октомври 2012 г. Райна издаде деветия си албум, в който има точно 16 парчета.

Поп-фолк фенове веднага откриха нови тотални хитове в диска и побързаха да ги качат онлайн. Две от парчетата в албума „Вътре в мен“ все още нямат клипове, но аудио вариантите им се наредиха сред най-посещаваните адреси в интернет в първите дни след излизането на албума. Това са „Ще кажа да“ и „Онези три неща“.

По-долу виждате официална информация от Planeta.TV за новия албум на Райна , ще намерите и линкове към VBOX7, където можете да слушате всичките шестнадесет парчета!

###

От тази есен любимото число за почитателите на Райна със сигурност ще бъде 16. Не само защото хитовете в новия албум на звездата са точно 16, а и защото новото попълнение в дискографията й излиза именно на тази дата.

Тъй като хитовете се броят наесен, Райна избра този сезонq за да представи новия си проект. В албума „Вътре в мен“ са събрани хитовете на певицата, записвани от 2009 година насам. Преди година тя издаде фолклорния си проект „Македонско девойче“ и това разсрочи другите проекти на звездата.

„Вътре в мен“ е деветият самостоятелен албум в музикалната кариера на Райна. 2012-та е сред най-успешните й години: хитови песни от самото начало, успешно турне в САЩ, ефектни видеоклипове и един прекрасен албум на финала.

„Вътре в мен“ е най-очакваният албум през този сезон. Излизането му бе планирано за началото на лятото, но певицата реши да добави още няколко нови песни и това удължи очакването му.

Резултатът вече е налице – 16 великолепни песни, плод на вдъхновението на Райна и нейния творчески екип, ви очакват в албума „Вътре в мен“.

Ето и траклиста с песните, включени в албума:

01. Вътре в мен
02. Ти ли си
03. Нищо лично
04. Не ползвам чужди вещи
05. Какъв подарък
06. Монахини будни няма
07. Мирно
08. Лошо момче
09. Пълна промяна
10. Ще ти говоря за любов
11. Какво ти мисля
12. Онези три неща
13. Дай ми любов
14. Кажи ѝ, че съм ти сестра
15. На кой е колата
16. Ще кажа да

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2012 г.