Райна покорява нови територии: „Какво ти мисля“ (видео премиера!) с онлайн видео и снимки

Райна покорява нови територии: „Какво ти мисля“ (видео премиера!)

Разбитият Фейсбук профил не помрачава настроението на певицата!

Навръх 1 юни в 19:20 часа в ефира на телевизия “Планета” премиерно се излъчи дългоочакваният нов клип на Райна към песента “Какво ти мисля”.

Новото попълнение в репертоара на хитовата певица е по текст на Росен Димитров, а музиката и аранжиментът са на Крис Кей. Райна засне видеото преди 2 месеца, непосредствено преди заминаването си за Тайланд.

Режисьор на “Какво ти мисля” е Николай Нанков, с когото певицата е създала някои от най-хубавите си видеоклипове. В клипа специално участие вземат балет “Ню екс”, а терен за снимките бе новооткритият аутлет център “The Mall”.

За първи път Райна представи новата си песен пред публика на промоцията на Галена в началото на месец май.

“Какво ти мисля” е в модерен ритъм, с много различно от характерното за поп-фолка комерсиално звучене. Певицата споделя, че в началото е имала резерви относно това как ще се приеме песента, тъй като е много различна от всичко, което е правила досега, но тъй като е човек, който не обича да върви по “отъпкани пътеки” е решила да поеме това предизвикателство.

Риска определено си е струвал, тъй като песента вече спечели сърцата на феновете и вече е една от най-харесваните и поръчвани на бис на участията на певицата. Райна се надява, че с актуалното си, модерно звучене, и с танцувалния и разчупен видеоклип, песента ще се превърне в един от хитовете на лято 2010.

Последната седмица поднесе на Райна и една не особено приятна новина – недоброжелателни “фенове” разбиха официалния й профил във Facebook. Вместо да попречи на общуването с истинските фенове обаче (каквато явно е била целта), това доведе до още повече почитатели в другия й официален профил и по никакъв начин не помрачи доброто настроение на звездата.

Инфо: Planeta.TV

Виж новия клип сега!

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юни 2010 г.