Райна параноясала в Биг Брадър, разкри Русата Златка – видео

Златка Райкова направи на пух и прах Райна

В последния брой на „Горещо“ бяха излъчени скандални разкрития на Златка Райкова относно Райна. Плеймейтката отказа да коментира особено много личния си живот и остави доста неща скрити, но това не й попречи да злепостави Райна по най-жестокия начин.

Злати сподели, че най-големият кошмар на Райна в Къщата е бил Райкова да спечели формата. Певицата през цялото време била твърде мнителна и мислела, че някой заговорничи зад гърба й. Фолк дивата била като луда и смятала, че непрекъснато й завиждат във всяко едно отношение и след всяка нейна дума в шоуто.

Русата Златка разкри със смях как Райна действала толкова налудничево в Биг Брадър. Тя си била наумила, че победител ще стане именно Златка Райкова и това не й давало мира. Русото изкушение отрече всякакви информации, че някога е имала нещо общо с Константин, както твърди Райна. Според плеймейтката, това била лъжа на певицата, с която тя целяла да я злепостави в очите на зрителите.

Райна обаче потвърди за изневярата на Константин с Райкова и след шоуто, което говори, че има нещо повече. Самият певец пък твърди, че няма такова нещо и македонската певица е опитала да спечели шоуто на негов гръб.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.