Райна и Васил Найденов пеят, докато „изхвърляме“ от VIP dance

Васил Найденов и Райна специални гости на преките елиминации между отборите на Мира Добрева и Милен Цветков утре във VIP Dance

Легендата в българската поп музика Васил Найденов и една от най-добрите български поп-фолк изпълнителки Райна ще се специалните гости в извънредните елиминации утре вечер от 20 часа във VIP Dance.

Със своите музикални изпълнения те ще разведрят атмосферата на оспорваните директните елиминации между новосформираните отбори на Мира Добрева и Милен Цветков, когато всеки от тях ще се бори да защити честта си.

Васко Найденов ще се включи и в коментарите на журито при изпълненията на отборите, но крайното решение кой да остане в надпреварата ще имат само зрителите.

Миналата седмица Нешка Робева отсече в ефир, че предпочита да гледа Райна как танцува, отколкото да я слуша как пее. Райна й отговори с разтърсващото изпълнение на македонска песен, което накара „желязната лейди” да се изчерви и за първи път да признае, че е сбъркала в коментара си.

Ще остане ли доволна Нешка от изпълнението на Райна и утре вечер, ще разберем от извънредното предаване в неделя по Нова телевизия от 20 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2009 г.