Рапъри ръфат Азис в клип с 10 милиона гледания – видео с онлайн видео и снимки

Рапъри ръфат Азис в клип с 10 милиона гледания – видео

Световноизвестна рап звезда „възпя” Азис

Линк към песента: https://www.youtube.com/watch?v=M9RcdLCJkw4

Азис не спира да е основен участник в руския шоубизнес, макар да се намира на десетки хиляди километри от там. Този път звездата на Diapason Records се превърна в лиричен герой от песен на популярния рапър Timati.

Тимати е изключително популярен не само в родината си, но и отвъд нейните граници. В кариерата си той има съвместни проекти с легендите на хип-хопа P. Diddy, Timbalandm, Craig David, Eve и много други.

Песента, в която е „увековечен” Краля на поп-фолка е на руски език и се нарича „Давай, до свидания”. Тя се радва на изключителен интерес от страна на феновете, а в youtube вече може да се похвали с над 10 милиона гледания.

В парчетата си популярният рап изпълнителят често засяга актуални теми за руската действителност. Този път обаче е отредил и няколко строфи на хитовия BG певец. В текста се споменава и песента му „Мразиш”, която преди месеци предизвика бум в Русия, след излъчването й в предаването Comedy Club по ТНТ. От там започна и лавинообразно нарастващият интерес към звездата на Diapason Records. Огромното любопитство към явлението Азис явно е впечатлило и рапърът Timati, който му е отредил място в парчето си.

Всъщност това не е първият случай, в който Краля на попфолка е герой в песен. Няколко родни изпълнители са използвали името му в парчетата си през годините. За първи път обаче Азис е възпят и от чуждестранен изпълнител.

Познавайки Краля на попфолка обаче, той едва ли ще остане длъжен на Timati и нищо чудно хип-хоп певецът с руски произход да „изгрее” в новото парче на родната звезда.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2012 г.