Рапъри и бабички „задръстиха“ България търси талант с онлайн видео и снимки

Рапъри и бабички „задръстиха“ България търси талант

Уникален номер на сцената на „България търси талант”

Участници изправят екипа на предаването пред изненадващи предизвикателства

Кандидатите за прославяне на родния талант изправят пред все по-големи предизвикателства  екипа на предаването България търси талант по bTV. Снимките на същинския кастинг за втория сезон на най-успешното шоу за 2010 протичат сред много смях, сълзи и изненади както за журито, така и за участниците.

Изминалите три снимачни дни донесоха много настроение сред екипа и кандидат-талантите. В различните дни помощ на журито при оценяване на голямото разнообразие от таланти се включиха една от най-големите български звезди на цирковия манеж и изпълнителят на един от най-коментираните герои в български телевизионен сериал в момента. Всички те трябваше да се справят с нашествието на рапъри, които този сезон се опитват да завладеят сцената на втория сезон на „България търси талант”, както и с това на възрастни хора около 70-80 годишна възраст, намиращи се в отлична физическа форма, които със своите умения шашват не само България, но и света.

Не само хора, но и животни с необичайни таланти атакуват сцената на предаването. След като предварителният кастинг в Пловдив  беше прекъснат за кратко, тъй като се наложи екипът да гони 6-килограмов заек, този уикенд развълнувана пеперуда летя свободно в студиото,  прекъсвайки снимките за цели 40 мин.

И ако всичко това изглежда нормално за шоу като „България търси талант”, то тогава е напълно обяснимо защо двама от участниците успяха да изненадат в истинския смисъл на думата журито и публиката в студиото. Единият от тях представи на родна земя номер, който не е бил поставян досега на нито една сцена на световното шоу „Got Talent”, а другият – развълнуван танцьор – счупи масата на журито.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.