Рапърът Бобо раздава съвети в Революция Z

Рапърът Бобо съветва Боби за живота в музикалните среди – в четвъртък вечер от 21:00 часа в „Революция Z” по bTV

В „Революция Zпо bTV неприятен сън ще предрече още по-кошмарно развитие на деня на Ани. Вокалистката, а и всичките й близки, ще бъдат изправени пред много предизвикателства, за да останат заедно и сплотени. Момичето ще попадне в напълно непозната и донякъде враждебна среда. И както обикновено Тино ще направи чудеса от храброст , за да бъде до нея.

Типично в свой маниер Цеков ще се намеси в ситуацията, но не за да помогне. Той ще види идеална възможност да се саморазправи с враговете си в училище. Дали ще успее да постигне „най-голямата победа в живота” си и в какво ще се изразява тя?

Пред Савов се отварят нови хоризонти, които обещават отговори на много проблеми. Физикът ще бъде удостоен с титлата „Най готин учител” и ще продължи словесното състезание с Мария, но този път на живо.

Пешева отново ще се обърне към Маринова за помощ – този път за това как да задържи вниманието на Цеков. Как ще подходи към „задачата” строгата математичка  и ще успее ли да стигне до верния отговор?

В същото време Боби ще намери далеч по-интересна, а и полезна компания. Ще се срещне с нови хора, дори звезди. Но каква ли ще бъде цената и докъде ли ще го доведат тези приятелства? Рапърът Бобо ще му даде нова надежда, но и безценен съвет за полезните ходове в обществото на музикантите.

Както в реалния живот, така и в „Революция Z”, ученици и учител ще застанат на една страна. Намирайки общ език и подкрепа един в друг, възпитаниците ще изразят открито симпатиите си към Савов. Какво ще даде повод на това приятелско признание, ще стане ясно в четвъртък от 21:00 часа в „Революция Z” по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.