Рапърът Бобо: Баща ми, защо ме изостави?? /видео/ с онлайн видео и снимки

Рапърът Бобо: Баща ми, защо ме изостави?? /видео/

Рапърът Борислав Димитров – Бобо, който направи големия летен хит с Графа „Дим да ме няма“, е бил наръган с нож и е лежал в ареста. Това сподели изпълнителят пред bTV.

„Нападатели ме наръгаха с нож преди години, но за щастие беше леко. Не ги хванаха“, сподели Бобо.

Той е роден в България. Майка му е българка, а баща му гвинеец, но няма спомени за него.

„Цел в живота ми е да го намеря. Есента съм решил да отида до Гвинея и да го търся. Баща на моя приятелка, която също е наполовина гвинейка, познава моя баща и така. Ще търся баща си. Имам да му задавам въпроси, които често сам съм си задавал. Защо ме е оставил? Защо не е баща на 100%? Защо го няма? Защо е оставил едно дете в чужда държава? Ей такива неща. Аз не знам какво е да имаш баща, за да кажа, че ми липсва. Не съм имал, не съм го чувствал“, сподели Бобо.

Той призна съща така, че е лежал в ареста, защото го хванали с марихуана. „Бях в ареста за един месец, защото си изпуснах датата на делото. В ареста е скука. Най-много да научиш там някоя гяволия. Много се замислих, когато бяха там. Ясно реших, че искам да се занимавам повече с музика, а не с простотии“, уверено разказа рапърът. За парчето „Дим да ме няма“ той е получил предложение от Графа, а за есента се готви албум.

Инфо: Вестник „24 часа“

Гледай видео запис от предаването с Бобо онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.