Рап с кокошки, прасета и Криско взривява нета – видео

Рапърите IGI Androvski, Pesho Malkia и Dim4ou създават съвместно новия култов хит „Статуса“.

Гледай видеоклипа онлайн с HD качество

„Във видеото можете да ни видите в новите ни агро-роли“, заявяват тримата изпълнители. Освен тях, в клипа участват и куп други добре познати лица от родната сцена като Криско, Били Хлапетo, Troi, F.O. и други. Лентата е дело на хитовия режисьор Павлин „Bashmotion“ Иванов, информира Music Space TV.

Музиката в песента „Статуса“ е продуцирина от Pesho Malkia, a вокалите са записани в 3 различни студиа (Vynil, Studio 21 и StudioBuster), преди да бъдат миксирани и мастерирани в Studio Buster. Видеото пък е заснето в продължение на четири дни през септември в село Търнава и в Пловдив.

Изгледайте търпеливо целия веселяшки нахакан клип. Парчето придобива приятно поп звучене към своя край!

Прекалено самонадеяна, нахакана, егоцентрична песен ли е „Статуса“? Забавлява ли ви текстът на парчето или това е поредният хит, написан от хора, които искат да им обърнеш внимание? Талантливи ли са IGI Androvski, Pesho Malkia и Dim4ou колкото Криско, или може би остроумието не е от силните им черти? Странно, но факт – в официалния клип, качен от bashmotion във VBOX7, оценките са противоречиви. В същото време, получените към момента коментари по видео порталите са само положителни. Дали негативните отзиви биват изтривани или някой гласува с „палец надолу“, а не пише защо? Дали атрактивният клип на bashmotion ще си пробие път в BOX TV и The Voice или ще остане само за интернет употреба? Скоро ще разберем!

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2012 г.