Ралица Паскалева от Откраднат живот надута като Ким Кардашиян

Звездата на сериала „Откраднат живот” Ралица Паскалева си е вирнала носа в последните няколко месеца, наблюдават в светските кръгове. След като навсякъде се появи под ръка с любими си мъж – волейболния ас Теодор Селпаров и двамата пожънаха успех сред феновете, сега актрисата е вдигнала цената си за всякакви реклами и участия. Ралица решила да се възползва от миговете си на слава и запознала да настоява да получава специално внимание и по-високи хонорари.

„Самозабравила се е – сякаш е звезда от Холивуд. Говори за имидж, за последователи в социалните мрежи, за рейтинг. Всеки ден поства селфита, сякаш е Ким Кардашиян. Знаете каква е приказката, че на някои хора лесно може да им видиш истинското лице, когато им се поднесе малко слава и пари”, злословят срещу хубавицата недоброжелатели.

Колегите на Паскалева също бързо открили, че тя доста се е променила от около година. Брюнетката започнала да страни от тях, да се държи надменно и да парадира с вниманието, което получава от медиите. Дори се опитала да изтрие моменти от миналото си, когато името й далеч не бе така популярно. Заради ролята си в сагата „Откраднат живот” и успеха на сериала, вече не искала да свързват възхода й с нищо, освен с постиженията, които имала. Включително и с предишните й покровители и клюки, които я изстреляха в полезрението на феновете.

Сред потърпевшите на новото начало за Паскалева попаднал дори спряганият й за любим колега Башар Рахал. Преди година и половина двамата с него се появяваха съмнително често по екскурзии и почивки, а актрисата дори беше на заплата в една от фирмите на ливанеца. Скоро след сближаването им тръгна слух, че брюнетката е разделила Рахал със законната му половинка – телевизионната продуцентка Калина. Това твърдение така и не бе официално потвърдено, макар двойката многократно да се появяваше пред колеги и познати, а в интимни моменти да разменяше по някоя и друга прегръдка.

С края на отношенията им обаче, Ралица побързала да изтрие всичко свързано с Башар от миналото си. Дори настояла, че това, на което приятелите им били свидетели, всъщност била чисто и просто дружба. Двамата нямали нищо за разкриване, а всякакви спекулации по темата само каляли имиджа й.

„Откакто се залюби с Теодор, Ралица отрича всичко от миналото си. Дали се срамува или се бои как той ще гледа на предишните й партньори – не се знае, но е факт, че всеки намек за Рахал я вади от обувките й”, издават колеги на доктор Стилянова от „Откраднат живот”.

Самият Башар Рахал изобщо не придирял да остава като глава от миналото в биографията на Ралица. Актьорът от години се опитва да поддържа реномето си на добър съпруг и баща, макар да прекарва по 6 месеца в странство от семейството си, а отношенията му с колежки да се разнасят като мръсно бельо из коридорите на театри и кина, пише седмичник

Заради слуховете, че е интимен с Паскалева преди време дори получил поредна доза скандали от жена си Калина, която с пословичното си търпение започнала да го гони да е по-дискретен в поведението си и демонстрациите си на публични места. Продуцентката не искала децата им, които вече били във възраст, в която свободно боравят с интернет, да попаднат на някое от изпълненията му с колежки. За това и Башар също избягвал да се появява в близост до бившата си фаворитка.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.