Ралица Грудева – На бара MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xjmZ0luaxuU

Потърси MP3

Ралица Грудева от последния сезон на „Гласът на България“ представи сингъла „На бара“, който е с участието на Александър Христов.

Песента е по тест и музика на двамата изпълнители, а аранжиментът е дело на Алекс Нушев. Видеоклипът е поверен на Йордан Петков.

Ралица е млада, обаятелна, всеотдайна и много талантлива. Родена е в град Ямбол и там прави своите първи стъпки в света на музиката. На седем години постъпва в музикалната паралелка на ОУ “Любен Каравелов“ в Ямбол с усилено изучаване на пиано. Същата година проличава и нейният певчески талант и е поканена за член на детска вокална група „До Ре Ми-ни“. С тази група идват и първите награди от много конкурси на местно и национално ниво.

Не закъсняват и самостоятелните и изяви като паралелно с тях започват усилени уроци в класа на вокалния педагог Мария Ангелова. С нарастваща страст продължава средното си образование в музикалната паралелка на Гимназия “Васил Левски“ в родния си град с инструмент пиано.

Същевременно продължават участията и на родна и международна сцена като те са съпътствани с много награди и признания за нейният талант. След завършване на средното си образование тя продължава да трупа знания и да се усъвършенства в Нов Български Университет в София в класа на доц. Етиен Леви и Нели Маринкова, със специалност Поп и джаз пеене, съобщава Signal.bg.

Не допуска компромиси в работата си и продължава да покорява музикални върхове. Пише стихове и текстове за песни и показва, че не само е изключителна певица, а и талантлив творец.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.