Рафи печели Nissan Juke в Като две капки вода, ала няма книжка?!

Рафи, Милица, Албена и Гъмов – на финал на „Като две капки вода”

Останалите четирима – с дуети и песен по избор

Рафи, Милица, Албена и Гъмов са четиримата финалисти, които ще се борят за първото място в „Като две капки вода” на големия финал следващата сряда, 5 юни.

Четиримата ще дадат най-доброто от себе си, но само един ще има шанса да подкара чисто нов Nissan Juke. Освен ключовете за колата обаче победителят най-вероятно ще трябва или веднага да се запише на шофьорски курсове, или на опреснителни уроци.

Причината е, че нито един от тях не шофира – Милица и Рафи нямат книжки, Гъмов е „изоставил” колата си, а Албена от 3 години е на 15-ия час кормуване. Освен че имат почти равен старт в шофирането, равен старт четиримата ще имат и на финала. Без абсолютно никакво значение колко победи са имали до този момент, следващата сряда всеки един от тях ще започне от нулата. Те ще бъдат и тези, които сами ще изберат с коя песен ще се представят.

На 05 юни почти нулева роля ще има и журито – то няма да оценява, а само ще коментира, защото решаващ глас ще имат единствено зрителите. Нова задача ще имат и Алекс, Мария, Стефан и Диана. Макар че отпаднаха, на финала те ще трябва да направят дует с участник по свой избор.

Въпреки че не успя да се класира за финалната четворка, победител в последното издание стана Стефан. Неговото изпълнение на „Моя страна, моя България” на Емил Димитров му донесе заслужена победа и дори разплака Емил Димитров-син, който беше сред публиката.

Напълно неразпознаваема на сцената излезе Милица – тя влезе в ролята на чернокожия изпълнител Cee Loo Green, а на сцената й помагаше малкият син на Алфредо Торес – Шон Торес. Истинско раздвоение на личността в буквалния смисъл на думата имаше Рафи с песента Cosas De La Vida. Наполовина чернокож и наполовина бял, облечен с половин рокля и половин костюм, той напълно заслужи шеговития коментар на Любен Дилов-син, че в медицината това състояние се нарича „шизофрения”.

Албена изкуси с емблематичния хит на Мадона от 1990 г. – Vogue, а Гъмов ни върна във времето на Златния Орфей – той влезе в ролята на Етиен за хита “Шество чувство” на група “Трик” и впечатли всички с неподражаеми танцови движения.

Перфектната ученичка – така оцени журито Мария и нейното Baby One More Time на Бритни Спиърс. За да я поздрави за изпълнението й, на сцената излезе Румен Угрински, който обаче имаше и друга специална мисия – да й съобщи, че двамата стават водещи на „Господари на ефира”.

Въпреки ожесточената битка за последното място между Алекс и Диана, най-малко точки вчера събра Диана с изпълнението си на Ейми Уайнхаус. Въпреки това обаче журито бе единодушно, че за актриса, която никога преди шоуто не е пяла на сцена, е постигнала забележителен напредък. Много по-голяма освободеност личеше и в рок изпълнението на Алекс – той влезе в ролята на Джон Бон Джоуви и призна, че този път се е забавлявал най-много, тъй като не е мислел за никакви оценки и класирания.

Кой ще бъде първият победител в шоуто „Като две капки вода”? Милица, Рафи, Гъмов или Албена ще изберат зрителите? Кои дуети ще видим на сцената и кои песни ще си изберат участниците? Всичко това ще разберем на Големия финал – 5-ти юни от 20.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от финала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.