Рафи от X Factor записва с най-добрите в Лондон! с онлайн видео и снимки

Рафи от X Factor записва с най-добрите в Лондон!

Рафи ще запише първия си сингъл в Лондон със звезден екип.

Дни преди рождения си ден Рафи започва да се подготвя за записа на първото си парче с музикален продуцент работил с Ейми Уайнхауз и Марк Ронсън

Дни преди рождения си ден на 29 януари, победителят от първия сезон на Х Factor в България Рафи Бохосян, започва подготовка на най-важния запис в кариерата си.

Деветнадесетата годишнина на артиста му донесе не само победата в супер престижния музикален формат, но й най-желания подарък – дебютен сингъл, записан заедно с доказани професионалисти в музикалния бранш. Заедно с екип на „Вирджиния рекърдс” през февруари Рафи ще замине за Лондон, за да запише там дебютния си сингъл.

Трой Милър – музикалният продуцент, с който Рафи ще работи, е утвърден композитор, текстописец, продуцент и музикант, работил с Ейми Уайнхауз, Марк Ронсън, Ема Бънтън, Чака Кан, Грейс Джоунс и други световни имена в музиката.

Песента на Рафи ще бъде на английски език и е създадена специално за него, в съответствие със собствените идеи на артиста за посоката на звучене, както и внимателно проследяване на представянето му в  X Factor.

„Една от големите ми мечти е да отида в Лондон, но не съм си и представял да записвам песен там и то с такъв музикант. Разбрах, че освен композитор и музикален продуцент, Трой е и един от най-добрите барабанисти в Англия, което ме прави още по-щастлив, тъй като имам специално отношение към този инструмент. Това е уникален шанс за мен. Нямам търпение да тръгнем.”

На записите в Лондон ще присъства и Васко Василев – ментор на Рафи от предаването Х Factor.

За Трой Милър: Като тинейджър Трой достига финалите на конкурса „Млад музикант на годината” на БиБиСи. По-късно завършва музикалното училище „Гилдхол” в Лондон. Кариерата му започва с няколко студийни проекта, а след срещата си с Рой Айерс, получава покана да стане част от групата му за голямо световно турне и в продължение на повече от 5 години работят заедно на концерти из Европа и Америка. През последните години Трой работи с носителката на Грами, легендарната Ейми Уайнхауз и е един от най-близките й хора. Паралелно с това пътува по турнета и с Марк Ронсън. Трой Милър преподава в училището по музика и драма „Гуидхол” и води лекции в музикалния колеж „Тринити” и Кралската Музикална академия в Лондон.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.