Радиоводещи, Рени и Николай Свинаров влизат в „Шесторката“


Как се промени животът на Ангелина – вторник вечер във «Великолепната шесторка»

Рени и Николай Свинаров ще съветват звездите в благотворителното шоу на bTV във вторник

В утрешното издание на „Великолепната шесторка” зрителите ще видят продължението на историята на Ангелина, чиято съдба Ани Салич показа в своя филм, излъчен по bTV на 15 септември.

На кого се дължи щастливият обрат в живота на младата жена и каква е съдбата й днес – ще стане ясно в благотворителното шоу на bTV от 20.00 часа.

Във вторник зрителите ще се запознаят с още една история, която разкрива ужасния старт в живота на едно момченце от дома в Шумен. След шоуто Ани Салич ще отпътува за Смолян, за да се срещне с пет семейства, вдъхновени от „Великолепната шесторка”, които искат да станат приемни родители. Видеоматериалите с тях ще бъдат излъчени в следващите епизоди на предаването.

Специални гости на ще бъдат участниците в първия сезон на „Шесторката” Рени и Николай Свинаров, които ще дадат своите съвети към 12-те звезди на живо в студиото. В изпълненията на всички дуети ще помагат танцьорите от фолклорен ансамбъл „Чинари”.

Тези Кацарова и Ники Мартинов ще изпеят песента „Йовано, Йованке”, Бони и Емо – „Назад, назад, моме, Калино”, Данчето Благоева и Наско – „Море сокол пие”, Тони и Славчо – «Бяла роза”, Албена и Тома – „Рипни, Калинке!”, а Валя Войкова и Кольо Гилъна –  „Пустото лудо и младо!” Своята подкрепа към звездите ще окажат и Хари, Нейа и Генчо от „Сутрешнят екипаж на N-Joy” и женският глас на рока Елена Розберг – водеща на „Голият обяд” по Z-Rock.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.