Радио Веселина подарява пътешествие до Египет за рождения си ден с онлайн видео и снимки

Радио Веселина подарява пътешествие до Египет за рождения си ден

Радио Веселина изпраща слушател до Египет за 17-ия си рожден ден

5-дневна екскурзия за двама до Земята на фараоните е наградата в новата кампания на Радио Веселина “Щастливата дата”

Водещата радиостанция за модерен поп-фолк Радио Веселина навършва 17 години.

„Горд съм да съм програмен директор на радио-емблема на модерния поп-фолк. За мен е чест да работя с екип професионалисти, посветени на работата и на слушателите си и извели радиостанцията на върха. Благодаря им за отдадеността, без която нямаше да имаме този успех вече 17 години.“, споделя програмният директор на Радио Веселина Генади Роев.

За своя 17-и рожден ден Радио Веселина ще зарадва слушателите си с нова кампания – „Щастливата дата“. Наградата в нея е петдневно пътешествие за двама навръх Нова Година до слънчев Египет.

От 2-ри ноември до 11-и декември в ефира на радиостанцията за модерен поп-фолк ще прозвучава конкретна дата. Приятелите на Радио Веселина ще трябва да следят тяхната рождена дата да съвпада със споменатата от водещите.

Изпращане на смс ще регистрира рожденика и ще му предостави шанс в голямото теглене в края на кампанията.

Измежду всички, изпратили кратко съобщение, в 17 часа на 11-ти декември в шоуто „Огледало“ Мария ще изтегли името на щастливия победител.

А на рождения си ден Радио Веселина ще подари на родения на „Щастливата дата“ петдневно пътуване за двама в Египет, където късметлиите ще посрещнат 2010-а година.

Коментари (1)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.