Радио Веселина и Анелия превръщат Полин в звезда – снимки

Радио Веселина  и певицата Анелия подариха незабравимо преживяване

Предаването „VIP зона“  намери своята звезда  

Голямата победителката в кампанията на радио Веселина  и предаването „VIP Зона“ е на 19 години от град Плевен. Това е Полин Гигова, която получи специална фотосесия и един ден в компанията на любимата си изпълнителка Анелия.  Екип от професионалисти се погрижи за бляскавата визия на победителката.  За целта водещата на предаването VIP Зона“- Светлана Кабаиванова събра неповторим тандем – стилиста Стоян Апостолов, гримьорът Никола Иванов , коафьора Емилио Стефано и фотографа Теди Грозданов.

Кампанията „VIP Зона търси своята звезда“ стартира през април и над 100 абитуриенти участваха в играта за голямата награда- фотосесия и среща с любим  изпълнител.

19 годишната Полин получи и италиански бижута за предстоящия абитуриентски бал. Красивата плевенчанка сподели, че е изключително щастлива и развълнувана от спечелената награда. С нетърпение е очаквала емоционалния ден след обявяването на победителя. Пред микрофона на радио Веселина Полин разказа, че за нея това е изключително преживяване, тъй като тя е „едно обикновено момиче, на което такива неща не се случват всеки ден.“

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2015 г.