Радио N-Joy става на 4 годинки: готви се за празник в Южния парк!

Радио N-JOY празнува четвърти рожден ден!

Днес N-JOY навършва 4 години. Радиото е в ефир от 1 юни 2006 г. В момента се слуша в 32 града в страната и по тази причина е най-голямата музикална радиостанция на България. N-JOY е част от Радиокомпания Си.Джей, която управлява още четири радиа: Classic FM, Jazz FM, Мelody и Z-Rock.

Всяка година на 1 юни по повод рождения си ден и отбелязването на Деня на детето, радиото организира весел празник. Поради лошите климатични условия, традиционното празненство тази година ще се състои на 8 юни /вторник/ във „Веселата градинка” на N-JOY в Южния парк. Тогава екипът на радиото ще очаква и най-малките си приятели със забавна програма и много изненади. Водещи на празника ще бъдат Нейа, Хари и Генчо от „Сутрешният екипаж”  на N-JOY. И тъй като празненството е по повод рожден ден, всички участници и гости ще могат да опитат от вкусната торта на N-JOY.

Лидерската първа позиция на радиото за аудиторията на най-младите и активни хора е обвързана и с позитивните социални дейности на N-JOY. През изминалия месец радиото проведе национална, социална информационна кампания “Имам шанс да се родя” – за правото на всеки българин да има собствено дете.

Само преди седмица екипът на N-JOY организира „цветна” инициатива и засади 100 розови храста в Южния парк.

От 2008 г. празникът по повод 1 юни се провежда във „Веселата градинка” в Южния парк, подарък от радиото на децата на София и любимо място за изненади, игри и много усмивки.

Виж страницата на N-Joy в Slusham.com – слушай на живо, коментирай, търси песни, гласувай!

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.