Радио N-Joy пуска нов сайт – а ефирът гъмжи от изненади!

Радио N-JOY с нова визия

От края на миналата седмица радио N-JOY има нова, модерна, многофункционална и свежа интернет страница, на познатия адрес: www.njoybg.com, както и ново лого.

Промяната е свързана с желанието медията да поддържа интереса на слушателите си.

Според последното социологическо проучване, направено от TNS TV plan – “Радиоаудитории – градско население” – радио N-JOY е номер едно сред 15 – 25 и 26 – 35 години – младите и социално активни хора. Според същото проучване по отношение на навиците на слушане на радио, освен високите рейтинги за радио N-JOY има и още една много важна тендеция – увеличаващото се слушане на медията през интернет.

По тази причина радио N-JOY реши да инвестира в изработването на модерна, нова интернет страница. Тя е многократно по-интерактивна, предлага голям набор от тематични новини и възможности слушателите да се забавляват и информират, дакато слушат радио N-JOY през интернет.

Част от предложенията в новата интернет страница е микросайтът N-JOY Мама – където се споделя информация, свързана с отглеждането на малките големи хора. В момента радиото кани всички родители да изпратят снимки на своите съкровища, за да бъдат публикувани в специална детска галерия.

Ето и последните новини:

  • Красотата в действие – новото предложение на радио N-Joy и козметичния гигант – Sephora – “Само за жени!” В период от две седмици красивите слушателки на радио N-JOY демострират знанията си за правилното използване на козметичните продукти и печелят по един козметичен комплект от първия магазин на марката Sephora в България.

  • Големият Победител в играта „Спечели с Visa“ е Силвия Недялкова! Нейното име беше изтеглено чрез жребий в присъствието на нотариус, измежду всички 6033 регистрации за играта на радиата N-Joy и Z-Rock и Visa. Силвия спечели екскурзия до Южна Африка с посещение на един от мачовете от Световното първенство по футбол.
  • Обществена кампания на радио N-Joy и медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро “София” – “Имам шанс да се родя” има собствен микросайт и набира популярност. Всеки вторник, между 9 и 10 ч  доктор Владимиров отговаря на въпросите на слушателите и говори за проблемите около зачеването и  начините за тяхното преодоляване.

Посети новия радио справочник в Slusham.com – www.slusham.com/tag/страници-на-всички-радиа-в-slusham-com

Новини за радио N-Joy, форум, коментари, слушай на живо: www.slusham.com/радио-енджой-n-joy-новини-на-живо-сайт-фор/

Коментари (0)

Публикувано в на 27 април 2010 г.