Радио Magic FM започва да пуска по-модерни песни!

За първи път в ефира на радиото ще прозвучат песни от новия век – не само нежните хитове на 80-те и 90-те

Пролетта идва със свежо настроение и нови музикални попълнения в ефира на Радио Magic FM, съобщават в сайта на радиото, MagicFM.BG.

Седмица след пролетното равноденствие и ден след въвеждането на лятното часово време Magic FM – Soft music официално ще представи обновената си музикална концепция.

„Към любимите и незабравими хитове на 80-те и 90-те от 0 часа на 28 март 2011 г. ще добавим още повече разнообразие, а с това и най-доброто от най-големите звезди на новия век“, сподели програмният директор на радиото Даниел Михайлов.

Сутрешно настроение, повече музика за събуждане и много награди обещава и след понеделник най-музикалното сутрешно шоу „На закуска с Даниел“.

Работният ден пък ще бъде лек и приятен с гласовете на любимите музикални звезди и приятната дамска компания на Елена от „Ел в огледалния свят“ и Ася в „25-ият час“.

На път към вкъщи в следободно-вечерните часове музикален навигатор остава Балин на „Път с предимство“, а след 20 часа музиката и любовта се смесват в 4 часовия музикален блок, събрал най-добрите любовни песни, „Любовта е… магия“.

В полунощ започва „Magic Night“, зоната, в която музиката на 80-те, 90-те и новия век приема при себе си и най-доброто от стиловете джаз и чилаут.

Най-хубавите моменти имат своята музика… от 28 март 2011 г. в ефира на Magic FM – Soft music.

Виж секцията на Magic FM в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (1)

Публикувано в на 21 март 2011 г.