Радио и Телевизия The Voice те канят в новия им интернет портал с онлайн видео и снимки

Радио и Телевизия The Voice те канят в новия им интернет портал

Радио и телевизия The Voice представят обновения си интернет портал www.thevoice.eu

Радио и Телевизия The Voice представят официално новия си, ориентиран главно към младежката аудитория, уеб портал на адрес: www.TheVoice.eu.

Както и досега порталът информира за всичко интересно, което се случва в и около Радио и Телевизия The Voice. Многобройните нови рубрики предлагат актуална информация от света на музиката, шоубизнеса, киното и модата.

В секция Радио слушателите на The Voice Dancefloor Radio ще научават най-интересните новини за най-големите денс и ар-енд-би звезди. Всяка седмица виртуалната класация The Voice Top 30 Dancefloor Hits ще преброява подходящите парчета за уикенд партита, а всеки, който желае контакт с любимите си водещи ще може да използва личните им блогове за коментари и чат.

В рубрика Телевизия на www.TheVoice.eu видеоклипове на световни и БГ изпълнители очакват посетителите.

Специално място в телевизионната секция е за Planet Voice , където феновете ще намерят излъчени предавания и неизлъчени кадри, линкове към профила на Диди във Facebook, както и да четат нейния личен блог.

Класацията The Voice Top10 ще продължи да събира гласовете на музикалните фенове. Сега  освен да гласуват за любимите си песни, те ще могат и да гледат клиповете към тях online.

Рубриката Mobile прави достъпни за сваляне рингтонове и wallpapers за мобилни телефони.

В секцията Your Voice потребителите ще могат да качват свои кратки филмчета и снимки.

Много игри и награди, полезни и забавни новини, блогове и изненади ще направят новия интернет портал на Радио и Телевизия The Voice любимо място на младите хора.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.