Радио Fresh! раздава GSM-и, пари, видео камери, лаптоп и…

Хит-радио Fresh! подарява изключителни награди преди Коледа

Радио Fresh! обяви на 15 ноември, че в дните до Коледа ще раздаде в ефира си изключително желани и скъпи подаръци. Мобилни телефони, парични суми, аудио-системи, видео камери и лаптоп ще зарадват някои от слушателите на „Хитовете днес”, ако се включат в промоциите на радиото за модерни и съвременни хитове.

„Слушателите демонстрират голямата си привързаност към Радио Fresh!, като го слушат повече от всички останали хит радиостанции. Сайтът ни – radiofresh.bg е най-посещаваният радио сайт в България, а фен групата във Facebook събира на едно място близо 38 000 души.

Като благодарност за интереса на милионите ни фенове, решихме да ги зарадваме с любимите им хитове днес. От 16 ноември, на всеки час ще звучат любимите хитове на „Блондинките” – сутрешното шоу на Калина и Надя. Всеки, който ги чуе, може да се обади в ефир. Това ще е достатъчно, за да се включи в разиграването на страхотните награди”, обявиха от радиото.

Радио Fresh! е хит радио за съвременни и модерни хитове. По Радио Fresh! можете да чуете „Хитовете днес”, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко, което е горещо в момента.

Радио Fresh! излъчва в 13 български града, както и онлайн.

Виж секцията на Радио Fresh! в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.