Радио Фокус на живо от Ловеч, Златоград и Велинград

Съветът за електронни медии финализира конкурсите за радиодейност. Радио „Фокус“ спечели 3 нови лиценза за излъчване и разширява обхвата си с нови честоти в градовете Ловеч – 101.2 MHz, Златоград – 105.5 MHz и Велинград- 101.2 MHz.

Сега Националната радиоверига „Фокус“ има най-голямо покритие на територията на страната сред всички частни радиостанции.

До момента програмата на „Фокус“ се излъчва от 50 точки на радиоразпространение в България. От 15 юни 2011 г. програмата на Радио „Фокус“ се излъчва в Южна Молдова в интерес на българското малцинство в Молдова и покрива региона на Тараклия, Кагул и Комрат на територията на Молдова и на Болград и Измаил на територията на Украйна.

Амбицията на „Фокус“ е да започне излъчване в Кишинев, Молдова, както и в Болград и Одеса, Украйна, където живее компактна маса от българско население.

За 12 години „Фокус“ изгради 13 собствени офиса в градовете София, Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново и Видин.

Радио“Фокус“ излъчва 12 отделни собствени радиопрограми, с общо над 240 емисии новини, 240 трафик информации и редица специализирани политически, икономически, културни, исторически и развлекателни радиопредавания.

До момента радио верига „Фокус“ разполага с 51 индивидуални лицензии за радиодейност.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 февруари 2017 г.