Радио FM+ се променя след 21 години ефир

РАДИО FM+ празнува 21-ви рожден ден с ново звучене

На 15 октомври е рожденият ден на първото частното радио в България. На тази дата преди 21 години в ефира на София стартира излъчване Радио FM+. По този повод от медията са решили изцяло да освежат програмата си, като от паметната дата Радио FM+ ще звучи по нов начин.

Новото Радио FM+ ще излъчва още по-добра музикална селекция на най-доброто от мелодичния поп и поп рок от последните 15 години. Музикалното звучене ще бъде допълнено и с изцяло нов пакет сигнали, записани и мастерирани по последните тенденции в продукцията. Радио FM+ ще представи и новия си глас – Христо Топузов, който ще озвучава новите джингли.

„Вече 21 години ние даваме най-доброто от себе си, защото, вие – нашите слушатели, партньори и приятели, го заслужавате! За 21 години ние променихме ефира, но не отстъпихме на принципите си: винаги най-добрата музика, винаги най-добрите водещи, винаги най-доброто радио!”, обявиха от медията. „Продължаваме да радваме нашите слушатели и се надяваме, че новото Радио FM+ ще бъде в тон с техния ежедневен ритъм още по-често”.

Освен новото по-приятно звучене, от радиостанцията стартират и кампанията „Моето FM+”, в която водещата Калина Стефанова ще търси слушателските признания на въпроса „Какво е за мен Радио FM+?”. Всеки може споделя своите откровения на фейсбук страницата на медията или на e-mail 21@fmplus.net. До края на октомври избрани слушатели ще стават VIP гости на ефира, като получат шанса да участват в „правенето на радио”.

Сутрешното шоу на Радио FM+ също ще провокира въображението на слушателите, защото в продължение на една седмица водещата Ива Дойчинова ще буди международно от специално изнесеното студио в Тунис.

Кулминацията на празничния ден в ефира ще бъде в 17:16 часа, когато по традиция ще се излъчи първата песен, звучала в частния радио ефир на България – „Radio Ga Ga” на Queen.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2013 г.