Радио FM+ подари безплатно пазаруване за една година, има още! с онлайн видео и снимки

Радио FM+ подари безплатно пазаруване за една година, има още!

Софиянка ще пазарува безплатно една година, обеща да се претегли след това

Росица Даскалова от София научи тази сутрин от ефира на Радио FM+, че печели първата голяма награда в “Играта на децата” – една година безплатно пазаруване. Тони и Сашо от сутрешното шоу “Kofein!” я изтеглиха чрез жребий от над 1200 участници, регистрирали се за участие през първата седмица. “Сега се меря и обещавам, че след година ще ви кажа колко съм качила заради вас”, пошегува се победителката в ефир.

“Играта на децата” започна в ефира на Радио FM+ преди седмица и ще се излъчва през целия месец октомври. Обещание да обърнат представите на слушателите за награди дадоха от радиото, което тази седмица става на седемнадесет години: дванедесет месеца безплатно пазаруване, дванадесет месеца безплатно гориво, семейна екскурзия в най-големия приключенски парк в Европа – Дисниленд, Париж, както и още много други големи изненади.

“Надявахме се, че играта ще се приеме от слушателите ни много добре, но само седмица след старта и, тя вече е истинска мания за тях – над 1200 вече участваха в обаждане на 0 700 1 58 58, sms на номер 1925 с първа дума radio или в сайта www.fmplus.net”, обяснява Радослав Неделчев, Мениджър Промоции в FM+.

Специално за “Играта на децата” радиото организира кастинг и избира за водещи петгодишната Рада и първокласникът Самуил. Те ще са в студиото всеки ден през октомври – от сутрин до вечер и ще провокират слушателите, като описват по детски всякакви неща, които ни заобикалят: у дома, на работа или на улицата…

“В четвъртък – 15 октомври, Радио FM+ става на 17 години. Като Първото Частно радио в България винаги сме се гордеели с успехите, водещите, музиката, клиентите и слушателите си. Малко са медиите, които оцеляват през годините, без да загубят облика си, историята или името си. Радвам се, че Радио FM+ е и остава радиото, което всички познават”, заяви пък програмният директор Надежда Радева.

Радио FM+ е първото частно радио в България. Излъчва само Най-добрата музика от 80-те години до днес, съчетана с невероятни водещи – любимци на аудиторията. Радио FM+ е единственото музикално радио, която тази година спечели две награди от Mediamixx 09 – за Най-добро музикално предаване и за Автореклама.

Радио FM+, заедно с Радио Fresh! и Радио Star FM е част от EMMIS Bulgaria.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.