Радио Фемили отваря студио в Музейко

Radio Family намери своя дом в Музейко. Предстои откриването на студио на детската медия на най-подходящото място – в Детския научен център. Там децата ще могат да участват в създаването на предавания за наука и приключения, да направят първите си срещи с чужди езици и различни култури. Най-малките ще слушат любимите си приказки, разказани от някои от най-обичаните артисти и ще помагат в измислянето на щастлив край.

Студиото ще отвори официално врати на 19 февруари за всички малки и големи радио-любители. Вече цяла година образователните предавания Децата знаят, които медията реализира съвместно с Музейко, са част от програмата на Radio Family. Срещите с младите учени на Музейко ще са още по-чести и все така интересни.

За откриването на студиото можете да се насладите и на тематична изложба „Децата и техните любими плюшени мечета“. Ще можете да разгледате фотосите до 12 февруари. В изложбата са включени 20 снимки – откраднати моменти на любов между децата и техните мечета. Кадрите са дело на фотографа Кристина Цветкова, която след няколко часа неуморно пълзене сред деца и играчки, успя да запечата тази историческа среща на децата и техните плюшени любимци.

Според психолозите играчките ни казват абсолютно всичко за света на детето. Те са светът на детето.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2017 г.