Радио ENERGY раздава покани за концерта на култовия NANA

РАДИО ENERGY среща слушателите си с NANА!

Немският рапър аристократ – с два концерта за България

Радио ENERGY – радиото, което пуска само любимите песни от 90-те, ще зарадва слушателите си – фенове на качественото ретро, със среща с NANA, автор на култови деведесетарски парчета като Remember The Time, Let It Rain и Lonely!

Рапърът NANA идва за първи път в България и ще изнесе два концерта – на 24 май във Варна в клуб Xtravaganzza и на 26 май в столичния Jim Beam.

Единствено радио ENERGY ще раздава двойни покани за голямото ретро парти на 26 май в София, чийто специален гост ще бъде немският рапър NANA. Популярният изпълнител, чийто стил е един от блестящите примери за евро рап, ще зарадва верните фенове на ретрото с големите си хитове Remember Тhe Time, Let It Rain и Lonely.

NANA e носител на две от престижните немски музикални награди ECHO – за дебют и за изпълнител на 1998 година. Историята зад артистичния му псевдоним също е доста любопитна – NANA всъщност не е име, а аристократична титла в родната страна на артиста – Гана!

Рапърът и DJ, известен още с псевдонима Darkman, идва в България с изключителната  подкрепата на радио ENERGY, което е и единствената медия, от която слушателите могат да спечелят двойна покана за партитата в София и Варна. По-ранобудните фенове на ретро музиката могат да направят това в сутрешното шоу ЕNERGY Request, докато останалите ще получат своя шанс по време на следобедното Drive Time с Крис.

Слушай радио ENERGY в специалната секция в Slusham.com, посветена на радиото!

NANA – Lonely

NANA – Remember The Time

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2010 г.