Радио Енерджи нахлу в смарт телевизорите

Радио ENERGY вече и на Smart TV

Радио ENERGY е първото радио в България, което стартира собствено приложение за Smart TV.

С добавянето и на Smart TV към своята колекция приложения за smart телефони, ENERGY увеличава още повече методите си на излъчване за слушателите и прави възможно музиката от 90-те години до днес да е с феновете си денонощно и навсякъде! До средата на 2013 г. всички международни канали за ENERGY web radio ще бъдат на разположение на най-важните платформи за Smart телевизори на пазара, като се започне с LG, GoogleTV, Opera TV и VideoWeb.

Независимо дали търсите новия си телевизор в магазин или онлайн, ще видите, че вече се предлагат предимно телевизори с достъп до Интернет и броят на домовете с монтиран на стената и свързан с интернет телевизионен приемник се увеличава много бързо. Екипът на ENERGY далновидно предвиди този факт и подготви първото приложението за Smart TV.

Докато зрителите се наслаждават на най-доброто качество на картина и звук, вече ще могат и да слушат любимите си ENERGY уеб радиоканали. Заедно със Smart TV приложението ENERGY стартира и първото международно радио приложение, съдържащо и жанровите канали – NRJ Dance, NRJ Lounge, NRJ Rock, NRJ R’n’B и много други. Започвайки с LG, GoogleTV, VideWeb и OperaTV, Радио ENERGY скоро също ще бъде на разположение и при Samsung, Philips, Sharp, Loewe, PEAQ, IKEA и Medion Devices.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 март 2013 г.