Радио Джаз ФМ с нов модерен сайт

Jazz FM радио с изцяло нов сайт

Почитателите на джаза с много нови възможности за общуване с любимата музика  

Нова музика, интервюта с артисти, информация за значими културни събития – съдържанието на ефирната програма на Jazz FM радио още по-силно ще присъства в интернет с изцяло новия сайт на радиостанцията, който от 15 януари е на разположение на почитателите на джаз музиката на www.jazzfmbg.com. С модерната си визия и новите си функционалности той дава възможност за още по-приятно и близко общуване с любимото изкуство.

С новия сайт Jazz FM предлага на любителите на джаз музиката една напълно нова платформа за българското интернет пространство, на която лесно да откриват детайлна информация за концертите, проектите, изпълнителите и всичко свързано с богатия свят на джаза.

14-та година Jazz FM популяризира в България джаз, соул, ритъм енд блус и фънк музиката с най-добрите образци от тези стилове, създадени от началото на звукозаписната ера до сега. Всяка година водещите Светослав Николов, Таня Иванова, Емил Войников и Мирослава Кацарова представят с авторски ревюта стотици албуми, правят десетки интервюта с артисти от България и целия свят. Цялата информацията на сайта на радиото вече може да се види в допълнение с песни, видеоклипове, фотогалерии.

Новият сайт на Jazz FM дава възможност посетителите веднага да споделят в социалните мрежи публикациите за музикалните си любимци. Търсачка ще им помага бързо да открият интересуващата ги информация в богатството от близо 1 000 публикации.

Jazz FM се отличава с разнообразието на музиката, която излъчва – песните във фонотеката на радиото са над 20 000. Заглавието на излъчваната пиеса продължава да се изписва на заглавната страница на сайта, но вече може да се види и в специалния модул за слушане в интернет.

От jazzfmbg.com можете да слушате интернет радиото за съвременен джаз Jazz FM Lounge. На сайта е публикувана информация как чрез sms слушателите могат да разберат заглавието и изпълнителя на текущото изпълнение, какви са възможностите за връзка с радиото. Сайтът на Jazz FM е двуезичен, като основните публикации са и на английски език.

Новият сайт на Джаз ФМ радио е разработен от Studio X.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2014 г.