Радио Антена онлайн и официален сайт

Радио Антена – София, на 91 FM, представя официалния си сайт. Това се случва близо девет месеца след старта на най-новото радио в столичния ефир.

Антена се самоопределя като „боксофис радио“, а неизменна нишка в програмата е филмовата музика.

Още на старта на радиото бе направен грандиозен гаф. В ефира на „Антена“ вървяха песни, които рекламират радио „Енерджи“. От това неприятно явление към днешна дата не е останал и помен. Неопределената стилово музикална каша е заменена от ароматен бульон с мелодичен поп привкус. Да, „Антена“ вече не звучи като случаен сбор от всякаква музика. „Антена“ се превърна в радио за мелодични и интелигентни хитове, разнообразявани от популярни филмови инструментали и песни.

По „Антена“ вече можете да чуете и емисии новини на всеки час. Те обаче не се четат на живо – новините на „Антена“ се сглобяват от отделни новинарски фрагменти, записани от равен женски глас в течение на деня. Ако дадено събитие все още е актуално, просто се пуска запис с вече изчетената по-рано новина. Така се получава една мозайка от записи, оформяща емисията за часа. Този (д)ефект дразни редовните слушатели, защото не е приятно да чуеш един и същ запис по няколко пъти. Новините се превръщат в „старини“ – ала няма как да очакваме твърде много от станция, разполагаща само със столично покритие.

За кратко в ефира на радио „Антена“ вървеше и предаване „Имената във филмовата музика“ с автор и водещ Георги Стрезов. Продуцент бе ДОДОФИЛМ – фирмата съсобственик на радио „Антена“ и собственик на телевизионния канал TVArt. След девет издания обаче, „Имената във филмовата музика“ бе свалено от ефир. Можете да чуете записи на следния адрес – https://vbox7.com/byuser:tvartchannel.

Официален сайт на радио „Антена“: http://www.radioantena.bg/
Официален линк за слушане онлайн: http://antena.hothost.bg/antena.m3u

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2013 г.