Радио 1 усилено раздава билети за концерта на „Алфавил“!

Радио 1 среща слушателите си с Alphaville!

Великденският концерт на немската синт поп група с партньорството на Радио 1 е на 20 април в Зала 1 на НДК

Броени дни преди Великден Радио 1 – радиото, което пуска само класически хитове, стартира традиционната си празнична промоция Всеки ден е Великден и всеки ден ще раздава двойни покани за концерта на култовата немска група Alphaville.

Alphaville идват за първи път в България по покана на Symphonics Entertainment и ще бъдат главните действащи лица на втория от поредицата празнични концерти с подкрепата на Радио 1. След супер успешния коледен концерт на Крис Нормън в края на миналата година, на 20 април за Великден идва и немската група Alphaville.

От 28 март всеки работен ден в ефира на Радио 1 слушателите ще могат да печелят двойни покани за шоуто. Единственото, което трябва да направят, е да слушат ефира внимателно и да следят за песните на култовата банда.

Всеки път, когато чуят тяхно парче, трябва да посочат заглавието и часа на излъчване на песента на Alphaville и да ги изпратят на: velikden@radio1.bg заедно с трите си имена и телефонен номер. Така ще могат да си спечелят покани за двама или възможността да се срещнат лице в лице с Мариан Голд и компания.

Очаквайте името на печелившия всеки ден в новинарската емисия в 18:00 ч. на честотите на Радио 1 в страната.

Alphaville

Alphaville са безспорно е една от най-емблематичните групи в европейската поп-култура, създадени през славните за музиката осемдесет години на двадесети век. Сред най-известните им хитове са Forever Young, Big In Japan, Sounds Like A Melody и Song For No One. Бандата оцелява на сцената вече почти 30 години, а българската публика ще може да ги види на живо на 20 април в Зала 1 на НДК с единствения оригинален член и символ и фронтмен – Мариан Голд.

Плейлиста с хитовете на Алфавил:

Виж секцията на Радио 1 в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.